Produktkategorier

Om os

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”13725″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” alignment=”center” css_animation=”appear” img_size=”250×500″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_wp_text]Om Miniaturehuset.dk

Efter at vi i en del år har haft interesse for dukkehuse og miniature erfarede vi at det var svært at få fat i de materialer vi havde brug for. Derfor besluttede vi i 1988 at åbne vores egen butik, nemlig DUKKESTUEN eller som den hedder nu MINIATUREHUSET.

I starten var det primært døre, vinduer, beslag og andre småting til dukkehuse. Siden er vores udvalg vokset og vokset, så vi i dag har Danmarks største udvalg indenfor miniature og dukkehuse..

I dag har vi import fra de bedste leverandører i England, USA, Tyskland, Schweiz, og Sverige. Vi får løbende nyheder hjem, som altid bliver præsenteret i vores nyhedsbreve og her på siden.

Vi har alt indenfor miniature, dukkehuse, legetøj og bamser af enhver slags, samt tilbehør, mønstre og meget andet. Hos MINIATUREHUSET/DUKKESTUENfinder du kvalitets legetøj til både børn og barnlige voksne. Herunder et stort udvalg af modelbiler der nok skal få en kender op af stolen.

Så der er altid en grund til at kigge forbi vores webshop her, eller i butikken for at se om der ikke lige er den ting du mangler eller har ledt efter længe…

Venlige hilsner:
MINIATUREHUSET[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]


Bruger login
Opret ny bruger

Glemt Password
Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Kort
Butikken


Miniaturehuset
Slotsgade 61
3400 Hillerød
Tlf: 4825 0738
info@miniaturehuset.dk

Åbningstider
Onsdag - Fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Mandag/Tirsdag: Lukket
Webshoppen er altid åben.


Ønskeliste
Product name
No products added to the wishlist